دوره و شماره: دوره 13، شماره 50، فروردین 1395 
تعداد مقالات: 22

تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری

صفحه 23-31

زهرا قرایی؛ محمد حسین عزیزی؛ محسن برزگر؛ رویا آقا قلی زاده

اثرعصاره رزماری بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

صفحه 33-39

عفت احمدی اقدم؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ فرج جهانگیری؛ صمد بدبدک

بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگی‌های بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM

صفحه 103-114

محمدرضا انتصاریان بیدگلی؛ مسعود رضایی؛ علی معتمدزادگان؛ عبدالرسول دریایی

پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایه‌نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی پس انتشار

صفحه 171-182

محمدهادی خوش تقاضا؛ بهرام حسین زاده سامانی؛ ابراهیم فیاضی؛ حامد امیرنجات

بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر

صفحه 183-193

زهرا محبی؛ عزیز همایونی راد؛ محمد حسین عزیزی؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ رضا افشین پژوه

ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی

صفحه 195-206

محبوبه کشیری؛ یحیی 1 مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ ربیع بهروز

سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 227-237

حسین قنادزاده؛ بهروز عباسی؛ ملیحه قویدل؛ نیما امامی