صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 1، شماره 3، آذر 1383
تعداد مقالات:
8
بهبود شرایط تخمیر نان لواش
صفحه
1-10
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.06 K
جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی
صفحه
11-20
مشاهده مقاله
اصل مقاله
161.11 K
کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین
صفحه
21-30
مشاهده مقاله
اصل مقاله
94.12 K
بررسی اثر آهنگ تغذیه مواد و فشار دهانه تخلیه سفید کن بر مقدار شکست برنج سفید به دست آمده از سفید کن مالشی دمشی
صفحه
31-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله
3.88 M
تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی
صفحه
45-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله
190.03 K
به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال بهعنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری
صفحه
57-66
مشاهده مقاله
اصل مقاله
556.76 K
تولید، قابلیت پذیرش و جنبه های تغذیه ای غذاهای ویژه سالمندان
صفحه
67-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله
164.95 K
بررسی تاثیر تری سدیم فسفات بر ویژگیهای ارگانولپتیکی لاشه های مرغ خام و سرخ شده
صفحه
77-84
مشاهده مقاله
اصل مقاله
147.37 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)
شماره 3
شماره 2
شماره 1