دوره و شماره: دوره 13، شماره 52، خرداد 1395 
تعداد مقالات: 16

تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-

صفحه 55-65

بهاره شعبانپور؛ صونا کلته؛ افسانه ندیمی؛ فاطمه گلعلی پور؛ مریم آذری به؛ مرضیه کی شمس؛ محیا نامدار

استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت

صفحه 111-118

نفیسه زاوه ‏‏زاد؛ غلامحسین حقایق؛ علی محمدی ثانی؛ حسین نیک پویان

بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج

صفحه 119-129

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشان نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

بررسی نگرش مصرف‌کنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: استان البرز)

صفحه 147-160

سید حمزه میرسلیمی؛ همایون فرهادیان؛ شقایق خیری؛ فرهاد خسروانی