دوره و شماره: دوره 17، شماره 109، اسفند 1399 
تعداد مقالات: 14

استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن

صفحه 65-73

10.52547/fsct.17.109.65

حسن رشیدی؛ پروین دخت معتمدالشریعتی؛ محسن قدس روحانی؛ وحید حکیم زاده

بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی

صفحه 103-115

10.52547/fsct.17.109.103

راحله قنبری محب سراج؛ مسعود توحیدفر؛ مهدی بهنامیان؛ اسدالله احمدی خواه؛ سارا دژستان

تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 143-152

10.52547/fsct.17.109.143

مرتضی خان رمکی؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ احسان اله کوزه گر؛ ریحانه لونی

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

صفحه 153-165

10.52547/fsct.17.109.153

سپیده یوسف زاده ثانی؛ سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلام؛ مهدی کریمی؛ امیر حسین الهامی راد

تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو

صفحه 167-181

10.52547/fsct.17.109.167

معصومه عباسی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مجید عسکری سیاهویی؛ منصوره شمیلی؛ بابک مدنی