دوره و شماره: دوره 14، شماره 73، اسفند 1396 
تعداد مقالات: 30

تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات عصاره چای سبز

صفحه 43-49

سعید نقوی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محمود صوتی خیابانی

اندازه‌گیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین

صفحه 81-71

الهام نعمتی‌نیا؛ سامان آبدانان مهدی‌زاده؛ بهزاد ناصحی

بررسی ویژگی آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل

صفحه 227-240

عاطفه مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ حسین محب الدینی

بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی

صفحه 349-343

پویا زرعی؛ حامد فراجی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ پرستو کریمی فر؛ هیلسا بیدخوری؛ منا فراجی هریس