دوره و شماره: دوره 13، شماره 59، دی 1395 
تعداد مقالات: 17

بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA

صفحه 25-36

فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ سید علی مرتضوی

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری

صفحه 37-47

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفر فرج نیا؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

بررسی اثر هم‏افزایی هموکتانت‏ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه‏ حجیم

صفحه 75-84

مهدی قیافه داودی؛ بهاره صحرائیان؛ فریبا نقی‏ پور؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی

خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ

صفحه 151-159

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر

بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی

صفحه 161-169

سید علی یاسینی اردکانی؛ محبوبه کلانتر مهدوی؛ علی فضل آرا

بهینه‌سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ

صفحه 181-192

وجیهه زارع باقی آباد؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی وریدی