دوره و شماره: دوره 13، شماره 57، آبان 1395 
تعداد مقالات: 17

سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی

صفحه 1-11

سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ ابراهیم اسماعیل زاده

بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو

صفحه 45-54

ریحانه احمدزاده قویدل؛ هدی عسکری؛ مهدی قیافه داودی

بررسی رفتار خشک کردن دانه‌های ذرت در خشک‌کن استوانه‌ای دوار غیر مداوم

صفحه 67-76

عماد امیری؛ حسینعلی شمس آبادی؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ علی اصغری

بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمت‎های مختلف تولید کارخانجات لبنی

صفحه 77-88

مجتبی بنیادیان؛ عزیزاله ابراهیمی؛ فاطمه افلاکیان

ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی

صفحه 133-143

رضا کاراژیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محمدرضا عدالتیان؛ حمیدرضا پوریان فر

شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی

صفحه 185-202

نیلوفر باقری پور فلاح؛ سید امیر محمد مرتضویان فارسانی؛ هدایت حسینی؛ فرزانه شهراز؛ ایاد بهادری منفرد