دوره و شماره: دوره 13، شماره 58، آذر 1395 
تعداد مقالات: 17

بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی

صفحه 69-80

مسعود رضائی؛ مهدی فروزنده مقدم؛ اشرف محبتی مبارز؛ هدایت حسینی؛ مهدی ذوالفقاری

برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم

صفحه 145-160

علیرضا یوسفی؛ سید محمد علی رضوی؛ محبت محبی؛ عبدالرضا نوروزی؛ محمدرضا اکبرزاده توتونچی