1
دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی،کمیته تحقیقات دانشجویی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
2
دکترای علوم و صنایع غذایی، عضو هیت علمی گروه تحقیقات صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
چکیده
چکیده صنعت غذاهای فراسودمند که شامل غذا، نوشیدنیها و مکملها می باشد، یکی از حوزههایی است که رشد روز افزونی را در سالهای اخیر شاهد است و ترکیبات مختلفی به منظور بهبود ویژگیهای محصولات فراسودمند مورد استفاده قرار گرفتهاند. کوانزیم Q10یک ترکیب شبه ویتامینی محلول در چربی است که در بدن ساخته می شود. کوانزیم Q10 ، یک آنتی اکسیدان طبیعی است که نقش اساسی در تولید انرژی در سلول و اثرات مفیدی در سلامت بدن دارد . این ماده به طور طبیعی در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد. گوشت ، ماهی ، مغزهای خوراکی و برخی روغن ها منایع غنی از Q10 هستند و مقادیر کمتری از آن در فرآورده های لبنی ، سبزیجات ، میوه ها و غلات یافت میشود . همچنین میزان آن در مواد غذایی مختلف به منشا جغرافیایی ماده اولیه بستگی دارد. میزان متوسط دریافت روزانه Q10، تنها 6- 3 میلیگرم است. مقدار دریافت روزانه می تواند به طور قابل توجهی از طریق غنی سازی مواد غذایی افزایش یابد.
خورشیدیان,نسیم , یوسفی اصلی,مجتبی , عرب,سیده معصومه , حبیبی,حسین و کوشکی,محمدرضا 2 . (1395). کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, (), 217-227.
MLA
خورشیدیان,نسیم , , یوسفی اصلی,مجتبی , , عرب,سیده معصومه , , حبیبی,حسین , و کوشکی,محمدرضا 2 . "کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی", مجله علوم و صنایع غذایی ایران, , , 1395, 217-227.
HARVARD
خورشیدیان نسیم, یوسفی اصلی مجتبی, عرب سیده معصومه, حبیبی حسین, کوشکی محمدرضا 2. (1395). 'کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی', مجله علوم و صنایع غذایی ایران, (), pp. 217-227.
CHICAGO
نسیم خورشیدیان, مجتبی یوسفی اصلی, سیده معصومه عرب, حسین حبیبی و محمدرضا 2 کوشکی, "کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی," مجله علوم و صنایع غذایی ایران, (1395): 217-227,
VANCOUVER
خورشیدیان نسیم, یوسفی اصلی مجتبی, عرب سیده معصومه, حبیبی حسین, کوشکی محمدرضا 2. کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 1395; (): 217-227.