دوره و شماره: دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395 
تعداد مقالات: 20

اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم

صفحه 89-102

عفت شهمیری؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ سید ابراهیم حسینی؛ رویا آقا قلی زاده

تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن

صفحه 137-148

نسیم صادق‌نیا؛ محمد حسین عزیزی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ مهرداد محمدی

تشخیص آلودگی میکروبی پاکت‌های شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت

صفحه 149-157

وحید محمدی؛ رحیم ابراهیمی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مریم عباس والی؛ علی لحیمگرزاده

بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری

صفحه 181-194

محمد جواد اکبریان میمند؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ سمانه فرجی کفشگری؛ مهدی وطن خواه؛ احسان محمودی

بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگی‌های حسی و بافتی اسپاگتی

صفحه 225-233

طراوت قنبرزاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ علی محمدی ثانی؛ امین سیدیعقوبی