دوره و شماره: دوره 15، شماره 85، اسفند 1397 
تعداد مقالات: 40

بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم

صفحه 33-47

مریم پیرو موسوی؛ محبوبه کشیری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

استفاده از آرد گندم جوانه‌زده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس

صفحه 61-72

اکبر جوکار؛ علیرضا نوروزی پژند؛ صغری معدنی؛ مریم شاه امیریان؛ ماشااله زارع

بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئه‌ورا

صفحه 125-139

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ زینب گرائیلی؛ عظیم قاسم نژاد

بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و پلی‌فنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 151-164

بهداد شکرالهی یانچشمه؛ محمد علی حصاری نژاد؛ نگار رضایی؛ آزاده سلیمی؛ غزل شمشادی؛ مهناز کاظم زاده؛ اشکان جبلی جوان

ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن

صفحه 379-391

نوشین نیک نیا؛ رسول کدخدایی

اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی

صفحه 417-424

شبنم ابوالحسینی؛ لیلا گلستان گلستان؛ حامی کابوسی

تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند

صفحه 459-466

سیده معصومه هاشمی نیا؛ منیژه جمشیدی؛ یحیی استادی

استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگی‌های عملکردی

صفحه 467-478

شهرام نقی زاده رئیسی؛ علی محمدی رمی؛ سید احمد شهیدی؛ آزاده قربانی حسن سرایی