اطلاعیه ارسال نسخه انگلیسی مقالات

به اطلاع نویسندگان محترم می‌رساند بر اساس رویکرد جدید مجله علمی_پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران و در راستای لزوم توجه به کیفیت مقالات دریافتی و پیرو اخذ رتبه بین‌المللی از وزارت علوم، نمایه‌شدن در اسکوپوس، اگریس و... و همچنین اراده و اهتمام هیئت تحریریه مجله با هدف نمایه‌ شدن در چکیده‌نامه‌ها و نمایه‌های معتبرتر دیگر همچون ISI و در نتیجه افزایش اعتبار مجله در نزد مجامع و مراجع علمی ملی و بین‌المللی و نظام‌های رتبه‌بندی و اعتبارسنجی رسمی، مجله علوم و صنایع غذایی ایران از تاریخ 1402/1/8 بعد از اعلام پذیرش نهایی مقاله از سوی مجله، نویسندگان باید نسبت به ترجمه مقاله نهایی خود به زبان انگلیسی اقدام نمایند و در زمان درخواست نسخه نهایی جهت ویراستاری و آنلاین سازی دو نسخه از مقاله خود را یکی به زبان فارسی و دیگری به زبان انگلیسی به مجله ارائه دهند.

لازم به ذکر است که در ترجمه تمامی موارد مقاله فارسی اعم از فرمت و ... عینا به انگلیسی برگردان شود.(هیچ گونه عملیاتی بر روی نسخه انگلیسی مقاله اعم از داوری و ... انجام نمی شود و فقط ویراستاری و همراه با مقاله فارسی  جهت نمایه سازی در ISI آنلاین می شود.