محورهای مجله
  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • غنی­سازی مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های گوشتی
  • صنایع فرآورده­های غلات
  • صنایع فرآورده­های لبنی
  • صنایع فرآورده های روغن
  • صنایع فرآورده های قند
  • صنایع بسته­بندی مواد غذایی
  • فرآورده های غذایی تراریخته
  • نگهداری و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های غذایی
  • سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی
  • اقتصاد و بازاریابی صنعت غذا