صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 3، شماره 11، دی 1385
تعداد مقالات:
8
تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری
صفحه
1-9
مشاهده مقاله
اصل مقاله
305.29 K
کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو
صفحه
11-22
مشاهده مقاله
اصل مقاله
394 K
کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران
صفحه
23-31
مشاهده مقاله
اصل مقاله
178.21 K
تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن
صفحه
33-40
مشاهده مقاله
اصل مقاله
214.43 K
شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال 1384
صفحه
41-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله
116.95 K
تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست
صفحه
47-55
مشاهده مقاله
اصل مقاله
253.02 K
ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان
صفحه
57-64
مشاهده مقاله
اصل مقاله
126.08 K
اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
صفحه
66-75
مشاهده مقاله
اصل مقاله
214.42 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
شماره 11
شماره 10
شماره 9
شماره 8
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)