مجله علوم و صنایع غذایی ایران

مجله علوم و صنایع غذایی ایران

دوره و شماره: دوره 22، شماره 167، دی 1404 
تعداد مقالات: 20

الگوهای غذایی دریافتی و خطر سندرم روده تحریک پذیر

صفحه 78-90

10.48311/fsct.2025.83845.0

مرضیه زیلایی؛ سید احمد حسینی؛ رضوان امیری؛ سید سعید سیدیان؛ سحر صباحی؛ علی کجباف والا

بررسی ویژگی‌های لیگنین، کربوکسی‌متیل سلولز و نشاسته استخراج شده از زائدات و ضایعات پیاز زعفران و ذرت

صفحه 135-155

10.48311/fsct.2025.83929.0

راضیه نیازمند؛ پروین شرایعی؛ وحیده شریف؛ محبوبه سرابی؛ سودابه عین افشار؛ الهام آذرپژوه؛ فرزانه شریف