رتبه نشریه براساس آخرین ارزیابی وزارت علوم : بین الملل (پرتال نشریات علمی)
استفاده از مشابهت یاب قبل از ارسال به داوری: دارد
ماهنامه علوم و صنایع غذایی ایران یکی از نشریات انتشارات دانشگاه تربیت مدرس است که تحت مسئولیت علمی سردبیر و هیات تحریریه منتشر می شود و صاحب امتیاز آن دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می باشد.
ماهنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران به منظور گسترش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه علوم و صنایع غذائی و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاه ها و مو سسات تحقیقاتی و همچنین برای توسعه مرزهای دانش از سال ۱۳۸۳ منتشر شده است. این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این زمینه که برای اولین بار ارائه می شوند را با داوری علمی و فنی پذیرفته و منتشر می نماید. مقالات به صورت دو سوکور بررسی خواهند شد، به این معنی که نویسندگان و داوران یکدیگر را نمی شناسند.هیات تحریریه مجله علوم و صنایع غذائی ایران از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف مذکور یاری کنند.
- نویسندگان همزمان با ارسال مقاله خود فرم تعهدنامه ای را امضا می کنند که براساس آن کلیه حقوق مادی و معنوی انتشار مقاله را به مجله علوم و صنایع غذایی ایران واگذار می کنند و پس از انتشار حق کپی رایت با مجله می باشد.
-زبان اصلی مجله فارسی می باشد ولی مقالات بصورت انگلیسی نیز قابل ارسال هستند، مقالات انگلیسی پس از داوری و پذیرش در شماره جداگانه ای منتشر خواهند شد، جهت کسب اطلاعات بیشتر راهنمای نویسندگان را مطالعه فرمایید.
-بازه زمانی تائید اولیه و ارسال به داوری : حداقل 2 و حداکثر 15 روز کاری
-بازه زمانی ثبت نظر داوران و اعلام پذیرش : حداقل 30 روز از زمان ارسال به داوری و حداکثر 100 روز
-بازه زمانی ویراستاری و آنلاین سازی مقاله: حداقل 30 روز از زمان اعلام پذیرش و حداکثر 150 روز