اهدف و دامنه فعالیت
مجله علوم و صنایع غذایی (ایران) یک مجله بینالمللی است که مقالات علمی-پژوهشی و مروری را با شرایط خاص میپذیرد.
دامنه مقالاتی که منتشر میکنیم شامل موارد زیر است، اما محدود به آنها نیست.
• کاهش و بازیافت ضایعات و پسماندهای صنایع غذایی
• روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
• کنترل سلامت و کیفیت مواد غذایی
• غذاهای فراسودمند، پریبیوتیکها و پروبیوتیکها
• کاربرد روغنهای ضروری و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
• ترکیبات ضد تغذیهای در مواد غذایی
• امنیت و ایمنی مواد غذایی
• بحران آب و صنایع غذایی
• غنیسازی مواد غذایی
• نانوفناوری و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
• میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
• مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
• استراتژیهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
• فرمولاسیون مواد غذایی
• صنایع فرآوردههای گوشتی
• صنایع غلات
• صنایع لبنیات
• صنایع فرآوردههای روغنی
• صنایع قند و شکر
• صنایع بستهبندی مواد غذایی
• محصولات غذایی تراریخته
• فناوری و نگهداری پس از برداشت محصولات غذایی
• سایر تحقیقات نوین در صنایع غذایی
• اقتصاد و بازاریابی صنایع غذایی