دوره و شماره: دوره 13، شماره 55، شهریور 1395 
تعداد مقالات: 17

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین

صفحه 1-11

رویا کشنی؛ محمود امین لاری؛ مهرداد نیاکوثری؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی

بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک

صفحه 13-22

سیده معصومه عرب؛ سید امیرمحمد مرتضویان؛ ابراهیم آزاد نیا؛ رزیتا کمیلی؛ تارا علیمیری؛ مریم نجفی؛ ابولفضل عادلی میرزایی

اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی

صفحه 23-31

فریده طباطبایی یزدی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ علیرضا وسیعی؛ سید علی مرتضوی؛ سمیرا مرادی

بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری

صفحه 103-113

سید محمد باقر هاشمی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ زرین اسحاقی

بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز

صفحه 167-179

فاطمه کیان؛ همایون فرهادیان؛ شهلا چوبچیان