دوره و شماره: دوره 13، شماره 54، مرداد 1395 
تعداد مقالات: 16

بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک‌کن بازگردشی جریان هوای گرم

صفحه 85-93

محمد اسماعیلی ادبی؛ سید رضا موسوی سیدی؛ داود کلانتری؛ احمد تقی زاده

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف

صفحه 121-133

نرجس گرجی؛ محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری؛ سارا مزیدی

ارزیابی ویژگی‮های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها‬ ‬‬‬‬‬‬

صفحه 165-176

رضوان مفیدی؛ محمد سعید یارمند؛ محمد امین محمدی فر؛ رضا افشین‎پژوه؛ وحید جمالی ماربینی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست‌ تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری

صفحه 177-189

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفر فرج نیا؛ بهرام فتحی آچاچلویی