دوره و شماره: دوره 13، شماره 60، بهمن 1395 
تعداد مقالات: 17

ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع

صفحه 115-124

امین سرفراز؛ محمد حسین عزیزی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ علی ظفری

بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری

صفحه 157-172

ملیحه کرامت؛ محمد تقی گلمکانی؛ محمود امین لاری؛ نصیره علوی؛ مسعود نوروزی؛ شهرام شکرفروش

تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET)

صفحه 197-187

مهدی فرهودی؛ سید محمد موسوی؛ رحمت ستوده قره باغ؛ زهرا امام جمعه؛ عبدالرسول ارومیه ای

بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی

صفحه 199-208

نسیم سالور؛ مانیا صالحی فر؛ محمد حسین عزیزی؛ رضا افشین پژوه