دوره و شماره: دوره 13، شماره 61، اسفند 1395 
تعداد مقالات: 17

ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونه‌های غذایی

صفحه 75-55

الهه منصوری؛ محبوبه سرابی جماب؛ بهروز قرآنی؛ سید احمد مهاجری

بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم

صفحه 86-77

فریبا نقی‏ پور؛ بهاره صحرائیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مهدی کریمی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ زهرا شیخ الاسلامی

مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ

صفحه 97-87

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر

تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین

صفحه 130-123

الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ معصومه صادقی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب

صفحه 164-151

فریبا نقی‏ پور؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی؛ محبّت محبّی

تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده

صفحه 182-173

سید مهدی اجاق؛ کاوه رحمانی فرح؛ سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور