دوره و شماره: دوره 18، شماره 121، اسفند 1400 
تعداد مقالات: 30

ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم

صفحه 69-79

10.52547/fsct.18.121.6

میترا حق پناه کوچصفهانی؛ ماندانا طایفه؛ سید مصطفی صادقی؛ آذین نصرالله زاده؛ لیلی فدایی

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب

صفحه 173-184

10.52547/fsct.18.121.14

طیبه شاهی؛ سید مهدی جعفری جعفری؛ محسن پویان؛ مهدی ابراهیمی؛ حسین راغ آرا؛ ساره حسینی

مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت ‌زمان ماندگاری اسنک های غنی ‌شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس

صفحه 225-236

10.52547/fsct.18.121.27

مریم بیات ترک؛ محسن وظیفه دوست؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ زهره دیدار؛ مسعود شفافی زنوزیان