دوره و شماره: دوره 15، شماره 76، خرداد 1397 
تعداد مقالات: 30

بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

صفحه 152-141

سمیرا بیک زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ مهدی بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ عزیز همایونی راد

بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه

صفحه 175-167

نسیم مشگین فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ بهروز اکبری؛ محمد قربانی؛ فیدل تولدرا