دوره و شماره: دوره 15، شماره 74، فروردین 1397 
تعداد مقالات: 30

تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی

صفحه 12-1

صدیقه سلیمانی فرد؛ زهرا امام جمعه؛ محمد شاهدی؛ غلامرضا عسکری

بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم

صفحه 84-77

امین سرفراز؛ محمد حسین عزیزی؛ حسن احمدی گاولیقی؛ محسن برزگر

مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج

صفحه 117-109

محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ نرجس گرجی؛ مهرداد نیاکوثری

بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)

صفحه 281-273

شادی بلوریان؛ آیدا کامکار؛ مسعود نجف نجفی؛ علی محمدی ثانی؛ فرشته حسینی؛ حامد صابریان

بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط

صفحه 298-283

حنان لشکری؛ محمد جواد وریدی؛ محمد هادی اسکندری؛ مهدی وریدی