دوره و شماره: دوره 15، شماره 77، تیر 1397 
تعداد مقالات: 30

بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصاره‌های کنار و هسته خرما

صفحه 38-31

عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی

بررسی شاخص‌های کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی

صفحه 88-79

احسان مقدس کیا؛ مهدی نبی پور باربین؛ زهرا قاسمپور؛ لطفعلی ناصری؛ علی احسانی

استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک

صفحه 107-99

ندا قضاوی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان؛ رویا عابدی

بهینه‌سازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز

صفحه 144-135

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی

صفحه 217-207

فرشته سلاجقه؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده؛ ابوالفضل گلشن تفتی

استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسم‎های موجود در آب زرشک

صفحه 228-219

سیده ندا سیادتی؛ فرشاد صحبت زاده؛ فهیمه بهروان؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ فریده طباطبائی یزدی

تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت

صفحه 236-229

سارا هدایتی؛ مهسا مجذوبی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ عسگر فرحناکی

بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ

صفحه 278-271

سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد

تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت

صفحه 324-317

سارا هدایتی؛ مهسا مجذوبی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ عسگر فرحناکی