دوره و شماره: دوره 15، شماره 80، مهر 1397 
تعداد مقالات: 36

بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز

صفحه 73-86

مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ دل آسا رحیمی

بررسی خواص کاربردی و ضد‌میکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانو‌اکسید روی

صفحه 235-244

ژاله ابراهیمی؛ امیر حیدری؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ خدیجه پورخانعلی

تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

صفحه 281-292

امان محمد ضیایی فر؛ محبوبه کشیری؛ بهاره فتحی؛ نازنین کریمی عبدالملکی؛ مهران اعلمی

اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده

صفحه 303-318

علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ حامد همیشه کار؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری

خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن

صفحه 431-441

آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ هاشم پور آذرنگ؛ مهدی وریدی؛ آرزو عباسی؛ سمیرا سیدی مرغکی