دوره و شماره: دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397 
تعداد مقالات: 30

تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی

صفحه 59-47

مرضیه عاشورمحمدی؛ سید حسین حسینی قابوس

عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei

صفحه 200-189

پروانه راشدی؛ ناصر زارع؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ رسول اصغری ذکریا

تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو

صفحه 216-201

رضا فرهمندفر؛ علی امینی؛ شیرین فقیه نصیری؛ مریم اثنی عشری

بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ

صفحه 233-217

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر

ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو

صفحه 257-247

فرزانه کیا دلیری؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی

بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی

صفحه 317-303

بهاره فتحی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک