دوره و شماره: دوره 15، شماره 84، بهمن 1397 
تعداد مقالات: 40

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین

صفحه 23-38

زهره مختاری؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سارا آقاجان زاده سورکی

بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله

صفحه 75-88

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی

بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 243-255

رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی؛ عالمه محمدی؛ ماندانا جقه تایی

شناسایی و تشخیص ژن‌های مولد زرالنون در سویه‌های Fusarium graminearum جدا شده از دانه‌های ذرت

صفحه 411-418

عطیه مهرزاد؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ سید علی مرتضوی؛ رویا رضائیان دلوئی؛ محمد محسن زاده

استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا

صفحه 481-494

سید حسین احمدتبار کله بستی؛ رضا فرهمندفر؛ رضا اسماعیل زاده کناری