دوره و شماره: دوره 15، شماره 81، آبان 1397 
تعداد مقالات: 40

تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن

صفحه 163-176

فاطمه عباس‌زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم

صفحه 177-188

رضا افخمی ماسوله؛ محمدرضا اسحاقی؛ اورنگ عیوض زاده

آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح

صفحه 325-333

رویا آقاقلی زاده؛ مهدی کدیور؛ محمد حسین عزیزی؛ مرتضی زاهدی؛ محمدرضا رحیمی نژاد

بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی

صفحه 335-344

سمیرا مهدوی طارونی؛ علی معتمدزادگان؛ شبنم حمزه؛ سعید میرعرب رضی

بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris

صفحه 399-412

سهیلا محب زاده؛ ناصر زارع؛ رسول اصغری ذکریا؛ بهرام فتحی آچاچلویی

اثر آنزیم‌بری، بسته‌بندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو

صفحه 431-442

شهرزاد شکوری؛ حمیدرضا توکلی‌پور؛ سید حمیدرضا ضیاالحق؛ سید محسن مرتضوی

مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق

صفحه 471-478

نجمه واحد دهکردی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ محمد حجت الاسلامی