دوره و شماره: دوره 19، شماره 122، فروردین 1401 
تعداد مقالات: 30

بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت

صفحه 101-113

10.52547/fsct.19.122.101

نیره کریمی؛ فریبا زینالی؛ محمود رضازاده باری؛ مهدی نیکو؛ فروغ محترمی؛ مهدی کدیور

تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان

صفحه 257-268

10.52547/fsct.19.122.257

رضا شهرکی؛ امیر حسین الهامی راد؛ جواد حصاری؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ احمد پدرام نیا

بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

صفحه 335-348

10.52547/fsct.19.122.335

بهاره مجدی؛ محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی