دوره و شماره: دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401 
تعداد مقالات: 30

اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش

صفحه 243-255

10.52547/fsct.19.123.243

معصومه عباسی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مجید عسگری سیاهویی؛ منصوره شمیلی؛ بابک مدنی

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر کوپه در طی دوره رسیدن

صفحه 275-288

10.52547/fsct.19.123.275

پیمان اسماعیل زاده؛ محمد رضا احسانی؛ مریم میزانی؛ محمد هادی گیویان راد