دوره و شماره: دوره 19، شماره 124، خرداد 1401 
تعداد مقالات: 30

تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم

صفحه 53-66

10.52547/fsct.19.124.53

شبنم ایمانی؛ آیناز علیزاده؛ مهناز طبیبی آذر؛ حامد همیشه کار؛ لیلا روفه گری نژاد

ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده

صفحه 171-183

10.52547/fsct.19.124.171

حسین پورعبدالله؛ علیرضا صادقی؛ مریم ابراهیمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی؛ جلال محمدزاده

مدل‌سازی و تاثیر شوک‌های اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی

صفحه 315-326

10.52547/fsct.19.124.315

امیر دادرس مقدم؛ سید مهدی حسینی؛ محمد حسین کریم؛ Hossein Badi Farzin؛ محمد نوروزیان

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی

صفحه 347-357

10.52547/fsct.19.124.347

سارا عرب مفرد؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ هدی شهیری طبرستانی؛ قاسم بهلکه