دوره و شماره: دوره 19، شماره 131، دی 1401 
تعداد مقالات: 30

بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 101-115

10.22034/FSCT.19.131.101

بهاره گودرزی شمس آبادی؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن

صفحه 161-172

10.22034/FSCT.19.131.161

آرزو افتخاری یزدی؛ احمد پدرام نیا؛ فریبا نقی پور؛ امیر حسین الهامی راد؛ رضا سعیدی اصل

تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده

صفحه 233-246

10.22034/FSCT.19.131.233

سلوا رنجبر واثق؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ حسن محرمپور؛ صمد بدبدک

بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن

صفحه 247-259

10.22034/FSCT.19.131.247

بهاره صحرائیان؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محبت محبی

بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما

صفحه 373-386

10.22034/FSCT.19.131.373

سیده پریناز مبصری؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ حسین ثابت سروستانی