دوره و شماره: دوره 19، شماره 128، مهر 1401 
تعداد مقالات: 30

تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت

صفحه 105-118

10.22034/FSCT.19.128.105

مهدی جلالی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کریمی

غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC

صفحه 193-205

10.22034/FSCT.19.128.193

میرحسین موسوی؛ مهدی قره خانی؛ کاظم علیرضالو؛ لیلا روفه گری نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی