دوره و شماره: دوره 19، شماره 130، آذر 1401 
تعداد مقالات: 30

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین

صفحه 111-120

10.22034/FSCT.19.130.111

پریا کلانی؛ سارا جعفریان؛ محمد حسین عزیزی؛ غلامحسن اسدی؛ لیلا روزبه نصیرایی

مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن

صفحه 183-195

10.22034/FSCT.19.130.183

رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ جمشید فرمانی؛ رضا فرهمندفر

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراج‌شده از سیب‌زمینی

صفحه 269-281

10.22034/FSCT.19.130.269

نادیا شکرانه؛ مزدک علیمی؛ سیداحمد شهیدی؛ مریم میزانی؛ محمد بامنی مقدم

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس

صفحه 397-409

10.22034/FSCT.19.130.397

سمانه رمضانی علی آبادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ محمدرضا امیریوسفی