دوره و شماره: دوره 14، شماره 68، مهر 1396 
تعداد مقالات: 30

ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی

صفحه 82-73

منصور سعیدی؛ مرضیه یگانگی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ علیرضا وسیعی؛ فریده طباطبایی یزدی

بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی

صفحه 102-93

ساسان قره نقده؛ سمیرا فرقانی؛ سامان قره نقده؛ محمود صوتی خیابانی

اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن

صفحه 111-103

اباصلت حسین زاده کلاگر؛ معصومه دیلمی؛ فرشاد صحبت زاده؛ سیده ندا سیادتی

مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100)

صفحه 191-181

زینب نوشی؛ رضا حیدری؛ مینو ایلخانی پور؛ زهرا قاسمپور

بررسی ویژگی‌های خمیر و ژل سوریمی غنی‌شده با فیبرهای رژیمی

صفحه 202-193

سکینه حیدری؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری

تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما

صفحه 224-215

زهرا نجف پور؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی

بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی

صفحه 236-225

الهام اسدپور؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی

صفحه 249-237

زهرا شیخ ‏الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ مهدی قیافه داودی؛ بهاره صحرائیان؛ فریبا نقی‏ پور؛ صغری معدنی

بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.)

صفحه 259-251

غزاله ثابتی صتعت؛ اسماعیل عطای صالحی؛ شادی بلوریان

بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید

صفحه 268-261

زهرا قاسم پور؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ محمدرضا وردست؛ محمود رضازاد باری

غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادون‌قرمز

صفحه 279-269

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب

صفحه 318-307

مریم فرهمند؛ محمدتقی گلمکانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی