دوره و شماره: دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396 
تعداد مقالات: 30

شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی

صفحه 41-50

رضا حاجی محمدی فریمانی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ محمد رضا عدالتیان؛ احمد رضا بهرامی

تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی

صفحه 83-90

جعفر محمدزاده میلانی؛ لیلا نصرالله نتاج؛ حامی کابوسی؛ گیسو ملکی

بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب

صفحه 141-129

فاطمه سادات سادات مصطفوی؛ رسول کدخدایی؛ بهاره عمادزاده؛ آرش کوچکی

مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی

صفحه 197-187

فایق مولودی؛ پیمان قجربیگی؛ اشرف حاج حسینی بابایی؛ اصغر محمدپور اصل

تاثیر فراصوت بر استخراج پلی‌ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی

صفحه 208-199

مریم جلیلی صفریان؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ سهیلا زرین قلمی

بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

صفحه 220-209

سمیرا بیک زاده؛ هادی پیغمبردوست؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ عزیز همایونی راد

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی

صفحه 230-221

فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی؛ صفیه خلیلیان؛ محمد خلیلیان

ارزیابی ویژگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانه‌ی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دی‌اکسیدکربن

صفحه 263-251

عاطفه مقصودلو؛ سید‌ مهدی جعفری؛ الهام آل‌حسینی؛ الیا شاهکوه‌محلی؛ علی آل‌حسینی؛ الهام اسدپور

بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو

صفحه 336-325

ژیلا قاسمی؛ پیمان مهستی؛ سکینه نوری سعیدلو؛ آوات قاسمی؛ سیده لیلا نصیری؛ پروین آیرملو