دوره و شماره: دوره 14، شماره 72، بهمن 1396 
تعداد مقالات: 30

اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی

صفحه 13-24

سجاد پیرسا؛ شیوا قارونی؛ رسول پیرمحمدی؛ هادی الماسی؛ احمد پورستار مرجانی

بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 47-65

عادل دزیانی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره برگ زیتون

صفحه 155-163

مهناز منافی دیزج یکان؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ صدیف ازاد مرد دمیرچی؛ هادی ولیزاده؛ فریده طباطبایی یزدی

استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی

صفحه 301-312

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ روح الله حیدری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ گودرز نجفیان

بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو

صفحه 337-346

حسن رشیدی؛ سید حمیدرضا ضیاءالحق؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد رضوی

شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن

صفحه 371-381

لیلا کمالی روستا؛ امین سید یعقوبی؛ محسن امینی؛ مهدی امینی