دوره و شماره: دوره 14، شماره 64، خرداد 1396 
تعداد مقالات: 30

تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی

صفحه 41-32

محمد رضا گلی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی نادری بلداجی

بررسی سینتیک خشک شدن برگه‌ی سیب پرتودیده با تابش گاما

صفحه 71-61

حسن کیانی؛ سیده هدی یوسفیان؛ آیت محمد رزداری؛ رحیم ابراهیمی

تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب

صفحه 115-103

فرشید نیک فر؛ محمد باقر حبیبی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ محمد علی رضوی

بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی کوشاب

صفحه 164-155

عزیز همایونی راد؛ فرناز حاجی اقراری؛ عطا خداویردی وند کشتیبان

شبیه‌سازی و مدل‌سازی دو بعدی فرآیند حرارت‌دهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی

صفحه 288-281

سجّاد قادری؛ علی اکبر مؤیدی؛ سیّد امیر اولیایی؛ محمّدرضا بخش امین

بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی

صفحه 326-311

محمد دیانت؛ فخری شهیدی؛ مسعود تقی زاده؛ سید محمدعلی رضوی