دوره و شماره: دوره 14، شماره 67، شهریور 1396 
تعداد مقالات: 30

مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی

صفحه 9-1

رضا کاراژیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ حمیدرضا پوریان فر

بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه

صفحه 51-45

سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ اویس قادرزاده؛ یوسف جوادزاده؛ رضا رضایی مکرم؛ جواد حصاری

بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل‌های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین

صفحه 93-83

امین سیدیعقوبی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ شیوا گل محمدزاده

طبقه‌بندی شیر خام با استفاده از روش‌های تشخیص الگو

صفحه 140-129

معصومه مهربان سنگ آتش؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ محسن قدس روحانی؛ علی وحیدیان کامیاد

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته

صفحه 201-191

روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم‌های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر

صفحه 211-203

زینب زنگانه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نرجس آقاجانی