دوره و شماره: دوره 14، شماره 62، فروردین 1396 
تعداد مقالات: 30

بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج

صفحه 29-17

محمدمهدی سیدآبادی؛ سارا آقاجان زاده سورکی؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ امان محمد ضیائی فر

تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی

صفحه 56-47

راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ جواد حصاری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی

بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ

صفحه 65-57

مجتبی امیری پور؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محبّت محبّی؛ باقر عمادی

شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش‌های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار

صفحه 75-67

محمد جواد اکبریان میمند؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی

بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته

صفحه 87-77

تکتم محمدی مقدم؛ سید محمد علی رضوی؛ مسعود تقی زاده؛ آمنه سازگارنیا

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع

صفحه 122-115

مهدی قیافه داودی؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحرائیان؛ فریبا نقی‏ پور

ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)

صفحه 181-189

جعفر محمدزاده میلانی؛ شیوا خیری؛ رویا باقری؛ گیسو ملکی

اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر

صفحه 225-215

زهرا فرقانی؛ محمود امین‌لاری؛ محمد هادی اسکندری؛ سید شهرام شکرفروش

بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر

صفحه 259-149

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سمیرا تیزچنگ؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم

ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتی‌اکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)

صفحه 282-271

ساسان قره نقده؛ حمیدرضا صمدلوئی؛ محمود صوتی خیابانی؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم

بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی

صفحه 339-329

عماد آیدانی؛ محمد حسین حداد خدا پرست؛ مهدی کاشانی نژاد

بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت

صفحه 356-341

وحید مسیبی؛ زهرا امام جمعه؛ فریده طباطبائی یزدی