دوره و شماره: دوره 14، شماره 65، تیر 1396 
تعداد مقالات: 29

تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز

صفحه 7-1

روح الله شیرعلی پور؛ علیرضا جهانگیری؛ محمدرضا باغ دزفولی

بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو

صفحه 49-39

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار

صفحه 62-51

پریا رهنمون؛ محبوبه سرابی جماب؛ مجید جوانمرد داخلی؛ آرام بستان

بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح

صفحه 85-96

مهدیه قمری؛ فریده طباطبایی یزدی؛ ایران عالم زاده؛ منوچهر وثوقی؛ مهدی وریدی؛ هانیه صفری

تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری

صفحه 259-249

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ عبدالرحمان اسدی؛ کاظم علیرضالو؛ حسین عبدی بنمار

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو

صفحه 342-335

سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری

بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به‌روش حلال متلاطم

صفحه 353-343

ماندانا بی مکر؛ علی گنجلو؛ سهیلا زرین قلمی؛ الهام انصاریان