دوره و شماره: دوره 14، شماره 70، آذر 1396 
تعداد مقالات: 30

مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی

صفحه 113-122

حمید بخش آبادی؛ مرضیه وحدانی؛ معصومه مقیمی؛ مسعود بذرافشان؛ شیلان رشیدزاده؛ ابولفضل بوژمهرانی

اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد

صفحه 146-135

میثم اشتری؛ اورنگ خادمی؛ محمود سوف باف سرجمعی؛ حمیده افشار منش؛ محمدعلی عسکری سرچشمه

اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز

صفحه 200-193

مژگان حیدری؛ پیمان مهستی شتربانی؛ افشین آخوندزاده بستی

سینتیک کاهش قند‌های احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی

صفحه 201-211

حامد بیکی؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ سید امیر حسین گلی؛ جلال پورتقی؛ محمد آریاشاد

تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو

صفحه 263-270

محمد حسین مولایی فر؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمود امین لاری

تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات

صفحه 271-282

زهرا حسن نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان

بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل

صفحه 305-314

سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی

اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی

صفحه 315-323

فخرالدین صالحی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ مریم ساترابی؛ فاطمه سوری

فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن

صفحه 337-348

ساسان قره‌نقده؛ حمیدرضا صمدلوئی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سامان قره‌نقده