دوره و شماره: دوره 18، شماره 114، مرداد 1400 
تعداد مقالات: 29

جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی

صفحه 1-14

10.52547/fsct.18.114.1

عاطفه سرادقی توپکانلو؛ فخری شهیدی؛ علی جوادمنش؛ سید علی مرتضوی؛ محمد جواد وریدی؛ سحر روشنک

مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

صفحه 181-194

10.52547/fsct.18.114.181

فرناز رضائیان عطار؛ ناصر صداقت؛ سمیرا یگانه زاد؛ آتنا پاسبان؛ محمدعلی حصاری نژاد

شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی

صفحه 263-275

10.52547/fsct.18.114.263

دانیال مقصودلو کمالی؛ قدیر اسماعیلی؛ سید احمد شهیدی؛ دنیا مقصودلو کمالی

مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج

صفحه 359-370

10.52547/fsct.18.114.359

آذین نصرالله زاده؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ ابراهیم امیری؛ فاطمه حبیبی