دوره و شماره: دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400 
تعداد مقالات: 30

مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم

صفحه 1-12

10.52547/fsct.18.111.1

لعیا رضازاد باری؛ علیرضا قنبری؛ رضا درویش زاده؛ موسی ترابی گیگلو؛ حامد دولتی بانه

بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین

صفحه 147-157

10.52547/fsct.18.111.147

رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی؛ زهرا نظری؛ معصومه مهربان سنگ آتش

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 159-167

10.52547/fsct.18.111.159

محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محسن ابراهیمی همتی کیخواه؛ میترا قدسی شیخ جان

بهینه‌سازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز

صفحه 317-330

10.52547/fsct.18.111.317

حمید راینی مقبلی؛ محمدهاشم رحمتی؛ حسینعلی تاش شمس آبادی؛ محمدرضا علیزاده

اندازه‌گیری شاخص‌‎های اکسیداتیو روغن‌های مصرفی در فلافل‌فروشی‌های سطح شهر اراک

صفحه 331-343

10.52547/fsct.18.111.331

عباس علیمرادیان؛ رضا تاجیک؛ عاطفه نوابی؛ رحمت الله مرادزاده؛ احمد عبدالهی؛ محدثه آصفری