دوره و شماره: دوره 18، شماره 117، آبان 1400 
تعداد مقالات: 30

تولید آبکافته زیست فعال از گلوتن گندم با عصاره گیاه کارده

صفحه 155-170

10.52547/fsct.18.117.155

فرناز خسروی؛ محمد حسین عزیزی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی

تولید بسته‌بندی هوشمند بر پایه صمغ درخت هلو و کورکومین به منظور تشخیص فساد ماهی

صفحه 171-182

10.52547/fsct.18.117.171

مصطفی جعفریان؛ اسماعیل سیدآبادی؛ محمدحسین سعیدی راد؛ جلال برادران مطیع؛ محمد حسینپور زرنق

تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن

صفحه 277-287

10.52547/fsct.18.117.277

فخری شهیدی؛ شادی بلوریان؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ عبدالرضا باقری

ارزیابی تاثیر سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش بر ویژگی‌های کیفی آب لیمو

صفحه 307-319

10.52547/fsct.18.117.307

علی پورحسینعلی؛ کاظم جعفری نعیمی؛ حمیدرضا اخوان؛ حمید مرتضی پور