دوره و شماره: دوره 18، شماره 120، آذر 1400 
تعداد مقالات: 29

بررسی اثر قطبیت حلال‌های مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت

صفحه 1-11

10.52547/fsct.18.120.1

زهرا لطیفی؛ مرتضی علی پور؛ معصومه زیبایی؛ زینب عبدالهی چله بری؛ زهرا غفوری؛ تارا قربانی پیرشهید

مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران

صفحه 13-25

10.52547/fsct.18.120.2

محسن خواجوند صالحان؛ فرشاد صحبت زاده؛ ایمان حاجی زاده؛ فهیم شافعی؛ احسان شاکری نسب؛ تقی محسن پور؛ اباصلت حسین زاده کلاگر

بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن

صفحه 85-98

10.52547/fsct.18.120.8

نیلوفر بنائی اقدم؛ سید هادی پیغمبر دوست؛ صمد بدبدک؛ عارف اولاد غغاری

استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته

صفحه 133-151

10.52547/fsct.18.120.12

افسانه معینی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ حجت کاراژیان؛ امیر حسین الهامی راد؛ احمد پدرام نیا

تهیه فیلم‌های امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون‌ حاوی نانوذرات کیتین

صفحه 305-316

10.52547/fsct.18.120.24

سحر یوسفی هزاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ ثمر صحرایی