دوره و شماره: دوره 18، شماره 112، خرداد 1400 
تعداد مقالات: 30

تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

صفحه 169-178

10.52547/fsct.18.112.169

مینا منافی دیزج یکان؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ نگار راوش

بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان

صفحه 179-188

10.52547/fsct.18.112.179

مریم اسفندیاری؛ پریسا فرج پور؛ حدیثه باقری دادوکلائی؛ فاطمه میرعرب رضی

بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان

صفحه 199-211

10.52547/fsct.18.112.199

محمود رضازاده باری؛ توحید جهانگشایش؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

صفحه 213-221

10.52547/fsct.18.112.213

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی؛ سارا موحد؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ حسین احمدی چناربن؛ پیمان رجایی