1
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاداسلامی واحد علوم و تحقیقات
2
استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی ،دانشگاه تهران
چکیده
در این مطالعه فعالیت ضدمیکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی MIC× 0، 1، 5/1 و 2 عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده طی یخچال گذاری مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره بر روی Staphylococcus aureus، لاکتیک اسید باکتری ها و جمعیت کل میکروارگانیسم های زنده مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج این تحقیق می توان گفت که حضور پروتئین کازئینات سدیم به تنهایی هیچ تاثیری بر رشد هیچ یک از گونه های مورد مطالعه در این تحقیق نداشت و جمعیت کل میکروبی در پایان مطالعه تقریبا تا log CFU/g 5/3 برای هر سه نمونه ی شاهد و ضد میکروبی رسید. همچنین با اینکه حساسیت باکتری های گرم مثبت نسبت به مواد ضد میکروبی بسیار زیاد است اما اسید لاکتیک باکتری ها در مقابل ترکیبات پلی فنلی عصاره پوست انار مقاومت بسیار بالایی را از خود نشان می دهند.
کرمی مقدم,آرزو و امام جمعه,زهرا . (1396). بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 14(67), 330-323.
MLA
کرمی مقدم,آرزو , و امام جمعه,زهرا . "بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده", مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 14, 67, 1396, 330-323.
HARVARD
کرمی مقدم,آرزو,امام جمعه,زهرا. (1396). 'بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده', مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 14(67), pp. 330-323.
CHICAGO
آرزو کرمی مقدم و زهرا امام جمعه, "بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده," مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 14 67 (1396): 330-323,
VANCOUVER
کرمی مقدم,آرزو,امام جمعه,زهرا. بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 1396; 14(67): 330-323.