دوره و شماره: دوره 22، شماره 162، مرداد 1404 
تعداد مقالات: 19

Effect of microwave roasting pretreatment on extraction efficiency and quality characteristics of pistachio oil

صفحه 58-72

10.22034/FSCT.22.162.58

بیتا فرج پور؛ صدقیه سلیمانی فرد؛ سید محمد احمدی؛ سمیه نیک نیا؛ علی دینی

درک و نگرش مصرف کنندگان نسبت به فرآورده‌های گوشتی در شهر تهران

صفحه 137-155

10.22034/FSCT.22.162.137

مرجان باژن؛ مجید امین زارع؛ فرنام شفیعی ثابت؛ زهره ادب؛ هدایت حسینی

ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)

صفحه 292-306

10.22034/FSCT.22.162.292

نوشین جعفری نژاد؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی